Доставка и връщане

Доставка на поръчката

Доставката на поръчаните от вас артикули ще се извърши чрез куриерска фирма Еконт Експрес във всеки официален работен ден.

Поръчки, направени в работен ден, до 12:00ч. се изпращат на следващия работен ден, а поръчките, направени след 12:00ч. се изпращат на по-следващия официален работен ден.

Доставката е безплатна за поръчка над 40 лева. За всяка поръчка с обща стойност на продуктите в нея под 40 лв. ще бъде начислявана такса според тарифата на куриера. Плащането се извършва с наложен платеж, при получаване на продуктите.

В извънредните случаи, когато поръчката не може да бъде изпратена в споменатите по-горе срокове, наш служител ще се свърже с Вас!

Отказ на поръчката

Поръчка може да се откаже, без да се упоменава причината за това, като изпратите имейл на [email protected]. Срок, в който можете да се откажете от направената поръчка е 24 часа. Клиентът е длъжен да предостави, двете си имена, потребителско име в сайта и номера на направената поръчка.

Връщане на поръчката

Продуктите могат да бъдат върнати само, ако са с етикет, поставен на български език на „САМ БС“ ЕООД. Връщането на стоката може да бъде осъществено лично, в офис на „САМ БС“ ЕООД или с куриерска фирма в 7 дневен срок от получаването (удостоверява се с документ за получаване на стоката от куриерската фирма), заедно с всички платежни документи (фактура или касова бележка, издадени от „САМ БС“ ЕООД. Изискване е продуктът да не е отварян, да не е с разкъсана опаковка, надраскан, рязан и да не е нарушена неговата цялост, да бъде опакован в оригинална найлонова или картонена опаковка (в случай, че няма найлонова опаковка върху картонената).

Разходите по връщане на стоката са за сметка на Клиента, освен в случаите, когато връщането е по вина на „САМ БС“ ЕООД.

Възстановяване на сума

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на върнатата пратка и след като се уверим в нейната цялост! Задължително е Клиентът да предостави и върне платежните документи, издадени за стоката (касова бележка или фактура).

Възстановяването на сумата става по 2 начина:

–       За поръчки, заплатени по банков път: само по банков път в рамките на 31 дни от датата на получаване на върнатия продукт.

–       За поръчки, заплатени с „наложен платеж”, връщането на парите става по куриерска фирма или лично в брой, в офис на „САМ БС“ ЕООД. Всички разходи за куриерската услуга се поемат от Купувача.

Куриерските разходи за връщане на стока също са за сметка на Купувача, освен в случаите когато връщането е по вина на доставчика.