За САМ БС ЕООД

Ние вярваме, че всеки домашен любимец заслужава възможно най-добрата грижа от стопаните си и здравословни, качествени и безопасни продукти.

Вече повече от 14 години, целта на САМ БС ЕООД е да предлага на българския пазар най-качествените и иновативни продукти за грижа за домашните любимци, както и да помага за повишаване на културата за тяхното отглеждане и опазването на здравето им.

Във фирма САМ БС ЕООД работи професионален екип от висококвалифицирани специалисти, в това число и 9 ветеринарни лекари. Благодарение на постоянните вътрешни и външни обучения и обмяна на опит с колеги от други европейски страни, те са винаги в такт с новостите на пазара, както и с новите научни разработки в областта на грижата за животни.

Ние дистрибутираме продуктите си единствено в специализираната търговска мрежа – зоомагазини, ветеринарни клиники, ветеринарно-медицински складове, където стопаните могат да получат адекватна препоръка и информация за продуктите и начина им на използване.

Наши постоянни партньори са над 600 ветеринарни клиники, зоомагазини, ветеринарномедицински складове на едро, развъдници на кучета и котки в цялата страна.

 

Една от най-важните задачи на САМ БС ЕООД е да доставя на своите партньори и на стопаните на домашни любимци възможно най-доброто обслужване. Всеки стопанин на домашен любимец ще получи компетентни отговори на въпросите си свързани с продуктите, които предлагаме, както и консултация по отношение на храненето, здравето и отглеждането на домашния си любимец, без да се опитваме да заместваме специалистите от ветеринарни клиники и зоомагазини.